Kammermusik


Women of Brass


Ensemblet er startet i 2022 med ønsket om at sætte fokus på de kvindelige, professionelle messingblæsere i Skandinavien. I en verden, der historisk set har været domineret af mænd, har der ikke været mange kvindelige forbilleder til alle de unge kvinder, som gerne ville være noget ved musikken. Med Women of Brass kommer der nu fokus på alle de dygtige kvinder i branchen, der her er gået sammen i et unikt fællesskab.


Musikerne kommer fra forskellige baggrunde i den professionelle verden; der er både freelancere og fastansatte i alt fra DR Big Band til Aalborg Symfoniorkester. Tilfælles har de spilleglæden, professionalismen og et meget højt musikalsk niveau.
Horn og Orgel.


I 2014 startede jeg et samarbejde med organist Torben Krebs. Repertoiret vi spiller spænder bredt fra Gaston Litaize's "Triptyque" til nordisk lyrisk musik samt jazz.


Med organist Povl Christian Balslev har jeg i høj grad arbejdet med den improvisatoriske spillestil. Det startede med en improvisation over "Det er hvidt herude". Senere har vi spillet flere koncerter udelukkende baseret på improvisation. Jeg har medvirket med to improvisationer på Balslevs Carl Nielsen CD "Derfor kan vort øje glædes".


Derudover spiller jeg til gudstjenester, bryllupper og begravelser.