KammermusikSusanne Skov


Hornist og Sangskriver


Horn og Orgel.


I 2014 har jeg startet et samarbejde med organist Torben Krebs. Repertoiret spænder bredt fra Gaston Litaize's "Triptyque" til nordisk lyrisk musik samt jazz.

I januar 2011 spillede jeg koncert i Vor Frue Kirke, Svendborg, med organist Povl Christian Balslev, her prøvede jeg for første gang kræfter med den improvisatoriske spillestil, da vi sammen lavede en improvisation over " Det er hvidt herude". I januar 2014 spillede vi en koncert udelukkende baseret på improvisation. Vi er netop i gang med at lave en række optagelser af vores improvisationer.

Derudover spiller jeg til gudstjenester, bryllupper og begravelser.5ininum Brass

5ininum Brass er en professionel messingkvintet bestående udelukkende af kvindelige musikere. Kvintetten ønsker med deres optræden at være med til at sætte fokus på kvinder og deres rolle i musiklivet. Igennem en kombination af musik og fortælling gives der et indblik i en kvindelig musikers hverdag og verden i et ofte meget mandsdomineret fag. Kvintettens medlemmer beskæftiger sig til daglig hver især med meget forskellige arbejdsopgaver og der er derfor rig mulighed for at få et kig ind i 5 forskellige måder at være kvinde og musiker på. 5ininum Brass vil præsentere et varieret og spændende program ledsaget af fortællinger og anekdoter fra livet som kvindelig messingmusiker.
Ensemble Hovaldt


Jeg har gennem flere år været brugt som hornist i Ensemble Hovaldt. Således beskrives ensemblet på deres hjemmeside www.hovaldtbrassensemble.dk:

"Ensemble Hovaldt består udelukkende af professionelle musikere, som alle bor og arbejder i Berlin, Paris, London eller København og som alle repræsenterer det bedste inden for orkester- og kammermusik. Udgangspunktet for at samle dette ensemble er et ønske om at skabe kammerkoncerter af international standard og her igennem at sprede musik og give oplevelser til lyttere og koncertgængere."

Jeg har i dette ensemble haft den store glæde at arbejde sammen med meget dygtige og inspirerende musikere.